Milí přátelé,
chtěl bych vám poděkovat za to, že nás nenecháte zahálet. Od Vánoc jsme se nezastavili a já neměl čas sem cokoli napsat. Někteří z vás si už ale stěžujete, že chcete i číst...
Skutečně se snažíme mít co nejplnější sortiment, abyste měli z čeho vybírat. Balíme a dobalujeme. Vychystáváme objednávky.
Stále se nám daří odesílat většinu objednávek do 48 hodin, respektive do dvou pracovních dnů. Ale pracujeme nonstop, soboty i neděle. Rozumíme tomu, že jaro nepočká a vy se na vaše semínka těšíte.

Děkuji i za vaše komentáře a ohlasy. S jedním bych se chtěl s vámi podělit. Přepisuji přesně tak, jak nám na facebook přišel, samozřejmě se souhlasem pisatelky z Popic u Jihlavy. Od ní je i fotka v záhlaví.

Srdečné pozdravy do Dobrých Semen. Ráda bych Vám sdělila, že máte úchvatnou nabídku, fungující osivo, bezvadné novinky, které ostatní nemají a tak nějak snad i pochopení pro nás, které to prostě baví víc, než ty ostatní. Váš opravdu dobře fungující e-shop svádí k nelidským útratám. No jo no. Zbývá snad jen se přimluvit za trochu širší vlastní nabídku v oblasti brassica (romanesco, špičaté salátové zelí) a salátů Jste skvělí a držím Vám palce!

Mne takovéto ohlasy od vás inspirují a nalévají krev do žil. Zapracujeme i na košťálovinách i salátcích. Kdybyste měli další nápady, co na našem webu chybí, sem s nimi. Neslibuji, že zařadíme vše, k některým tropickým zeleninám mám trochu averzi a myslím si, že nemají u nás smysl.

Některé jsme nezařadili jenom proto, že je sami neumíme vypěstovat. Mám na skladě několik odrůd bobu, ale nemám sílu je na e-shop dát. Nám se s touto plodinou prostě nevede a neumím to s ní. Kvete, málo nasazuje, napadají ji mšice. A pak máte na rostlině dva lusky s deseti semeny... Nevzdám to ale, budu zkoušet i letos. Prý je princip v brzkém výsevu.

Tak vám tu slibuji, že se budu snažit, abyste měli i co číst.

Váš Peter Gajdoštin