Kategorie

Prohlédnuté produkty

TORNÁDO F1 - 35 s

3202

NAŠE NEJ, univerzální

Nedostupné

50,50 Kč

Přidat do seznamu přání

 

Kolekce "NEJ". Stále nejoblíbenější české rajče. Zahrádkáři na něm oceňují stabilní výnos a plnou, rajčatovou chuť. Poloraný plastický hybrid s univerzálním použitím, poskytující stabilní výnosy. Plody jsou kulovité až ploše kulovité, hladké, pevné. Nezralé plody bez žíhání, zralé tmavočervené. Vyžaduje vyrovnaný vláhový režim, aby se předešlo praskání plodů. 
TORNÁDO F1 není nové, již oslavilo plnoletost. Je mezi námi již více než 20 let a stále patří na zahrádkách k nejpěstovanějším.
Rajče TORNÁDO F1 bylo první a bylo dobré. TORNÁDO je ale dobré i dnes. Spolu se sesterským hybridem DOMINO F1 poskytlo před 20 lety zahrádkářům novou dimenzi mezi rajčaty – univerzální plastické rajče se stabilními výnosy. Zahrádkáři odpustí TORNÁDU i drobnou nectnost – měkčí plody, které jsou při nevyrovnaném vláhovém režimu náchylnější k praskání.  Měkčí plod jde u této odrůdy ruku v ruce s plnou, typicky rajčatovou chutí a vůní. Při srovnání s „plastovými“ rajčaty z marketů, s těmi bez chuti a bez zápachu, plody Tornáda vysoko vyčnívají.
Před dvěma lety bylo TORNÁDO F1 zařazeno do „síně slávy“ firmy SEMO, do kolekce NAŠE NEJ. A patří tam právem.

 

30 dalších produktů ve stejné kategorii: