Milí přátelé,
tyto řádky jsou pro mne velice výjimečné.
Je mi potěšením představit vám náš nový program DOBRASEMENA v barevných sáčcích.

Je úplně čerstvý, sáčky, které mám na stole, voní novotou. Líbí se mi. Věřím, že se budou líbit také vám, českým a slovenským zahrádkářům.

Celer ALBINCibule TANDEMCibule GRENADAKedluben TROJA F1

Tato semena vám budeme samozřejmě nabízet v našem e-shopu. Jejich hlavním místem určení jsou ale prodejny se semeny a zahrádkářským zbožím, kde je budete moci od prosince 2015 také najít.

První rok programu DOBRASEMENA v barevných sáčcích začínáme skromně. V nabídce máme zatím 32 položek, přesně tolik, kolik je karet na mariáš. Naše semena jsme pro vás namíchali tak, aby jejich kostru tvořily položky oblíbené a na trhu známé – např. salát LENTO, zelí AVAK F1 nebo kedluben TROJA F1. Přimíchali jsme ale i esa – novinky, které jsou svými vlastnostmi skutečně výjimečné – např. řepa BOLDOR F1, řeřicha PRONTO nebo koriandr CALYPSO.

Kopr MONARCHKoriandsr CALYPSOMrkev FRANCISKarotka MARION F1

I když se to v mariáši nedělá, hrajeme s odkrytými kartami. Znalost odrůd, vysoká kvalita osiva a rychlý servis jsou našimi trumfy.
K nim přidáváme pokoru. Již 20 let se věnuji prodeji semen a vím, že jenom zahrádkář rozhoduje svou zkušeností o tom, co mu vyhovuje a co ne. První nákup je impulsivní, ty další ale odráží spokojenost nebo nespokojenost s osivem a odrůdou.

Vážení přátelé, věřím, že tento „rok jedna“ pro DobraSemena v barevných sáčcích na pultech prodejen, bude úspěšný i pro vás. Doufám, že se budeme setkávat na vašich zahrádkách se stále širší nabídkou semen i v letech následujících.

Váš Peter Gajdoštin

Semeny v barevných sáčcích náš výčet novinek pro nastupující semenářskou sezónu samozřejmě nekončí. V sekci NOVINKY v e-shopu najdete další. A další a dalšínovinky budou postupně přibývat.

Okurka KARLOS F1Okurka OTHELLO F1Okurka ZUZANA F1Okrka SANTOS F1

Okurka AIKON F1Paprika BONETAPaprika CYNTHIA F1Pažitka BOHEMIA

Pór GOLEMPetržel ALBAPetržel ASTRAPetržel KONIKA

Rajče PEDRO F1Rajče RADANARajče START S F1Rajče TAMINA

Ředkvička ESTERŘedkvička LADAŘepa BOLDOR F1Řepa BORO F1

Roketa PRONTOSalát LENTOTykev HOKKAIDOZelí AVAK F1