Kategorie

Prohlédnuté produkty

SMĚS BAREV - 30 ks

1912

raný, směs barev

Skladem

50,50 Kč

Přidat do seznamu přání

Kolekce "PALETA BAREV". Rané odrůdy přizpůsobené chladnějším klimatickým podmínkám. Plody vejcovitého tvaru mají tmavofialový, světle fialový a bílý lesklý povrch a pevnou, smetanově bílou dužninu - Beatrice (světle fialová)+Clara (bílá)+Serena (tmavě fialová). Rostliny jsou pevné a kompaktní. Osivo ve směsi je barevně rozlišeno, barva semen odpovídá barvě plodů.

BEATRICE F1 (světle fialový) poloraný hybrid – kulatý ovál, 350-400 g, lehce žebrovaný, s typickým zbarvením lila, vhodná do skleníku a
pro pole. Střední rostlina, s vysokou produkcí i v létě. Světle-fialové zbarvení je jedinečné. Dužnina je bílá a při vaření nezhnědne.
CLARA F1 (bílý) poloraný hybrid – střední velikosti, přizpůsobivý, do skleníku a pro pole. Plod je oválný a mírně žebrovaný, má masitou konzistenci, slupka je bílé barvy.
SERENA F1 (černo-fialový) raný hybrid, vhodný do skleníku i pro pole. Rostlina hustá, střední velikosti, fialovo-černé barevné plody. Dužnina je masitá a je dobře odolná proti zhnědnutí po rozkrájení. 

 

 

10 dalších produktů ve stejné kategorii: